Startovací byt

 widesign.cz

Raději zařizuji malé byty, kde je třeba více přemýšlet, aby se tam vešlo vše, co zákazník požaduje. Je to takové puzzle a to mě baví. V tomto případě se jedná o malometrážní byt pro mladého muže. Celý byt má 24,5 m2, z toho obytná místnost 18,4m2. Do tohoto prostoru bylo třeba dostat kuchyň, jídelnu, ložnici, obývák a pracovnu. Jak se to podařilo, posuďte sami.

Při vstupu je na levé straně skříň, sedací pytel a pracovní kout. U okna na parapet navazuje stolní deska, u které lze přiležitostně jíst a koukat z okna. Naproti pracovnímu koutu je vyšší postel na míru. Ukrývá dostatečně velký úložný prostor na lůžkoviny. Přes den slouží jako pohovka a příležitostné sezení u stolu, když se sejde více přátel. Na pravé straně je plně vybavená kuchyně s jídelním pultem.

Kuchyně je sestavená z modulů Ikea. Je to dostatečná kvalita za přijatelnou cenu. Nad varnou deskou nechybí zabudovaná výsuvná dogestoř a vedle dřezu myčka. U postele pod jídelním pultem je malá vychytávka. Skříňka bez dvířek natočená k posteli slouží jako noční stolek k ukládání, např.knih. 

Prosklené dveře vedou z předsíňky, která má pouhých 3,1 m2.

Malá předsíň pojme úložnou skříň nalevo, napravo jsou dveře do koupelny, která už je zařízená od developera a nebyla tedy součástí zakázky. U dveří ještě zbylo místo na malou úzkou odkládací poličku.

V sedacím koutku je zrcadlo s osvětlením a věšáčky.

Při pohledu na půdorys je vidět, že nic nepřekáží a na všechny činnosti je dostatek prostoru.




Komentáře

  1. Jarinko, líbí se mi i barevnost. Jistě byl zákazník spokojen. A jak se tam, na severní Moravě, pořád máte?
    Užij si prosinec, KOČKO.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu, to vždy potěší. Máme se jako všude. Jaké si to uděláš, takové to máš. Hlavně zdravíčko je důležité.

      Vymazat

Okomentovat

Nevkládejte prosím žádné odkazy. Děkuji. Komentáře s odkazy budou ihned mazány.