Apartmán Jakubka

Kudy chodím, tudy si všímám interiérů, na dovolené nevyjímaje. Ubytovávám se v apartmánech, kde má člověk soukromí a možnost vaření. Vždy si všímám, jak vkusně a prakticky jsou či naopak nejsou zařízené. Letošní ubytování bylo top, proto se chci s vámi o zkušenost podělit.

Apartmán Jakubka v Teplicích nad Bečvou je v části Zbrašov, což je na skok do lázní. No spíš seskok, protože je na celkem slušném kopci nad lázněmi.

Rozloha přes 130 metrů čtverečných poskytuje opravdu velkorysé ubytování. Kromě obývací částí s kamny a kuchyní jsou tady 2 ložnice a koupelna s moderním walk in sprchovým koutem. A před vstupem je venku velká terasa k příjemnému posezení.

Často jsem se v apartmánech setkala s provizorní kuchyní s nádobím, co dům dal a co se komu nehodilo. Tady je kuchyně nejen se všemi spotřebiči, ale i s kvalitním nádobím. Zkrátka pohoda vařit.


Zajímají mě i stavební detaily. Bezvadně zpracované krovy s bílou lazurou a perfektně položená dlažba s podlahovým topením jsou kvalitním základem pro zařízení celého prostoru. Ovšem třešničkou jsou kachlová kamna. V létě je člověk nevyužije, ale příjemnou atmosféru vykouzlí i bez ohně. A proč zrovna kamna? Majitelé apartmánu provozují kamnářství, které je v přízemí pod apartmánem.







Komentáře

  1. Jarinko, přes Teplice jsem jela v minulém týdnu dvakrát! Ale máš pravdu, tento prostor vypadá dobře. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jiřinko, představ si, že my jsme tam byli zrovna celý minulý týden.

      Vymazat

Okomentovat

Nevkládejte prosím žádné odkazy. Děkuji. Komentáře s odkazy budou ihned mazány.