Předsíň v retro venkovském stylu

 widesign.cz

V domě z 50. let žije rodina, která by ráda ponechala atmosféru dob minulých, ale s uspokojením současných potřeb. A kde jinde začít než u vstupu do domu. 

Naproti vchodovým dveřím je úzký prostor verandy a na konci dveře do komory. Botník a hrozen oblečení překáží ve volném průchodu a celkově je vidět, že tento prostor má svá nejlepší léta za sebou.

Požadavkem bylo vytvořit úložný prostor, vyřešit nevzhledné dveře do komory a věšák s botníkem umístit tak, aby se nemusel obcházet. To vše mělo být na nové dlažbě. Nabízelo se místo na konci verandy, ale co s dveřmi do komory? Vymyslela jsem tedy úložnou sestavu, jejíž součástí je vstup do zadní místnůstky. Dlažba v retro stylu a věšáková stěna z recyklovaných dveří podtrhnou ráz domu.

Zároveň bylo třeba promyslet umístění lavice s botníkem a věšákové stěny tak, aby se dvířka skříně dala otevírat. Zkrátka to musí do sebe zapadnout jako puzzle.

Zrcadlo je praktické při oblékání a opticky zvětší úzkou místnost.

Komentáře

  1. Krásné!!! Nádherná barva ta světle tyrkysová... nejkrásnější je z toho podlaha :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, byla to příjemná práce, protože sama mám tento styl ráda.

      Vymazat
  2. Zhostila jsi se, Jarinko, s tímto úkolem na výbornou. Moc pěkné. Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat