Home staging


widesign.cz
Služba Home staging je profesionální příprava nemovitosti na prodej nebo pronájem. Lidé se často rozhodují na základě prvního dojmu a právě Home staging se snaží ukázat vaši nemovitost co nejpřitažlivější, aby se prodala rychle a za co nejlepší cenu.
Pracujeme s minimálními náklady na úpravu bytu s důrazem na prosvětlení interiéru, zvýraznění výhod dispozice a navození příjemné atmosféry. Úpravy spočívají především v odstranění osobních věcí, sladění bytových doplňků, přeskupení nábytku, v drobných opravách, případně vymalování a doplnění vybavení.
I po malém zásahu do vybavení je rozdíl patrný, jak je vidět na obrázcích před a po.



Prostor se prosvětlil díky textiliím.



A také odlehčil odstraněním nahromaděných věcí.



Během Home stagingu se interiér nemovitosti připravuje tak, aby případní zájemci měli možnost vidět, jaký prostor se jim nabízí, a aby byli schopni si během krátké návštěvy představit, jak by v těchto prostorech mohli žít právě oni.
Home staging je relativně nová služba, která se rychle stává populární u stále většího počtu realitních makléřů a majitelů nemovitostí. Velmi dobře si uvědomují potřebu připravit nemovitost co nejlépe, aby ji mohli prodat rychle a co nejvýhodněji.

Komentáře