Chromový stolek


www.widesign.cz 
Z jedné pozůstalosti jsem dostala starý chromový stolek, který byl používán v kuchyni. Podle toho vypadala horní deska. Byla zanesena mastnotou a umakart byl popálený. Chrom už měl taky svá nejlepší léta za sebou, na mnoha místech byl zanesený rzí.
Původní stav mě však neodradil a teď mám šikovný stolek na tiskárnu a pořadače ve své pracovně.


Původní umakart jsem sloupla a překližku, která pod ním byla jsem vybrousila od zbytků lepidla. Chrom jsem vyčistila od rzi a přeleštila. Spodní část jsem doplnila bílou deskou, která se hodí k vedlejší, původně koupelnové, skříňce.




Komentáře

  1. Jarinko, to je skvělé, když se sejde tvořivý člověk tvého ražení a stará věc a vznikne něco nového, jistě bude sloužit mnoho let.
    Ty jsi prostě machr.
    Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  2. No, machr nejsem, ale snažím se. Jiřinko, prosím tě, hlasovala jsi pro moji lenošku z recy věci? POkud ne, mohu poprosit? https://www.balakrylrecyveci.cz/portfolio/cz/lenoska-nejen-pro-lenochy

    OdpovědětVymazat
  3. Spolehni se, Jarinko, a dokonce jsem vyzvala své známé o totéž, tak doufám, že ti to odklepli! Moc hezkých pozdravů posílám do Slezska. pac Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat
  4. Jiřinko moc děkuji, ale pokud se neotevře zpráva,která ti přijde na mail a nerozklikne odkaz v ní, tak se bod nepřidá.

    OdpovědětVymazat
  5. Jari, to mi přišlo, ale nevím, zda těm ostatním také? jk

    OdpovědětVymazat
  6. Každému, kdo hlasuje musí přijít na mail zpráva, aby to mohl potvrdit. Tento měsíc pojedu do Prahy, napiš mi prosím svoji emailovou adresu.

    OdpovědětVymazat
  7. Jari, mám zakova48@seznam.cz
    ale pozor:
    1.10. a 15.10. a 29.10. jsem mimo provoz ( chemky a nevolnosti ještě dva dny poté i déle a 12.10. jsem pryč )
    ale pokud mi bude dobře nebo přijatelně, ráda tě uvidím.
    A řeknu či napíšu ti pak něco víc! Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Nevkládejte prosím žádné odkazy. Děkuji. Komentáře s odkazy budou ihned mazány.